• Kitchen Furniture
  • Living Room
  • Bed Room
  • Bath Room
  • Garden Furniture
  • 01

    materi transparent

    Kabeh bahan sing dipilih kasebut kanthi teliti, lan nyukupi kabutuhan kualitas.

  • 02

    Fine workmanship

    Gawé item kualitas karo peralatan technical.

  • 03

    rega cukup

    We nyedhiyani rega reasaonable kanggo produk kualitas dhuwur.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Zhangzhou Xinhai Arts & Crafts Furniture Co., Ltd. punika Produsèn Furnitur profesional darmabakti kanggo desain, Pabrik, sales lan layanan saka njero ruangan ruangan lan furniture.Over taun, kita perusahaan wis digunakke lan lestarekake nomer akeh karyawan karo diwasa technical kawruh lan pengalaman Manajemen produksi sugih. pasukan kuwat technical, peralatan-dhuwur tliti, Manajemen produksi ketat, pilihan materi ketat lan nggunakake bahan, teknologi paling apik, kanggo kita perusahaan kanggo ngasilaké produk kualitas dhuwur nyedhiyani njamin kuwat.

  • Njamin kualitas Good njamin kualitas

  • Environmental Protection

  • Inggih ditampa Product